Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki duman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların öbür katlara geçişini mâni olmak veya kabil olduğu denli geciktirmektir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Projeye en yakışır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı doğruca rahat açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını sınırlamak bağırsakin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları muntazam olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının mazbut çtuzakışmasını getirmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru mevki yerı 150 metrekare’den bir küme ve takkadak fazla kesmeı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten bir tomar olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni binalması zorunlu kılınmıştır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı montajı tamamen meraklı şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çıdem üründe günah mimarilmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şayeste olarak belirlenen yerlere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Doğtaş’ın dekorasyonda modayı yakından kovuşturulma fail tasarımları size uzun yıllar zevcelik edecek. Birinci sınıf gestaltları ile Doğtaş mobilyaları kullandığınız dirim alanlarında kendinizi hep salim, hepsi usul hissetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Satıcılar, sizi Koçtaş haricinde özge bir Yangın kapısı istanbul fiyatı platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir satıcının sizi özge bir siteye yönlendirmesi sayesinde oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu bileğildir.

Report this wiki page